LEGEPLADSER 19 varer

Underkategorier

 • BalanceSystemer &...

  Vi hos Inoplay.dk har et større udvalg af mange forskellige balancesystemer og forskellige elementer til legepladsen. Ligesom alt andet vi sælger er det naturligvis godkendt til offentlig brug. Vi har systemer der kræver faldunderlag og noget der ikke gør. Ring til en af vores konsulenter for, at høre nærmer. Alt vores legeplads udstyr er perfekt til børnehaver, skoler, parker og boligforeninger. Vi kan skræddersy vores moduler så det passer netop ind i jeres område. Det gør, at det nemt kan kombineres sammen med andre lege redeskaber.

 • Gynger, Svæve- &...

  Godkendte gyngestativer, svævebaner og vipper til den offentlige legeplads

  Du har med stor sandsynlighed prøvet kræfter og tilbragt hele dage på gyngen eller svævebanen. De mange oplevelser, som du havde på legepladsen som barn, skal dine børn selvfølgelig ikke være foruden.

  Et gyngestativ kan monteres med bl.a. dækgynger, babygynger og fugleredegynger. Et gyngestativ er ikke bare et gyngestativ. Vi kan skræddersy gyngestativet lige efter jeres behov.


  En svævebane er ikke bare en svævebane. Vi har flere forskellige slags svævebaner som passer netop til jeres behov.

 • Vand-, sandleg og...

  Vi producere og levere godkendte systemer til vand-, sandleg og legehuse til den offentlige legeplads

  Med garanti har du siddet i en sandkasse i utallige timer, og det skal dine børn ikke være foruden. Vi kan skræddersy jeres systemer så de passer netop ind i jeres område. Uanset størrelse på legehuset kan vi også være med. Legehuset er med tiden blevet et af de vigtigste legeredskaber på de fleste legepladser.

 • NATUR LEG -...

  Vi hos Inoplay.dk har et større udvalg af mange forskellige klatrestativer og minisystemer til legepladsen. Ligesom alt andet vi sælger er det naturligvis godkendt til offentlig brug. Uanset om det er vores klatrestativer eller minisystemer er de oplagt til legepladsen i børnehaven, skolen, parken og boligforeningen. Vi kan skræddersy vores moduler så det passer netop ind i jeres område. Det gør, at det nemt kan kombineres sammen med andre lege redeskaber.

 • TopAktiv Kombisystemer

  Vores kombisystemer kan have mange forskellige muligheder.
  Der er mange forskellige typer klatreredskaber og mange sammenkoblings muligheder. Hvorvidt et redskab passer til jeres behov anhænger meget af hvor meget plads der er, hvor stort budgettet er. hvilken aldersgruppe der er tale om, samt hvor det skal stå.

  Vi har mange års erfaring og samarbejder med en af Danmarks ældste producenter. Vi står klar til, at rådgive jer om hvad for en løsning der passer til jer.

  Vi har mulighed for at sammensætte jeres helt eget legeplads arrangement i vores tegneprogram.

 • Vippedyr & Vipper

  Hos os køber du godkendte vippedyr som overholder EN-1176 til offentlig legeplads og park. Vippedyr er fantastisk sjovt for børn og en absolut vinder på legepladsen! Husk vi har altid mulighed for, at tegne det i vores egen tegnestue så det passer ind i jeres legeplads projekt.

 • Multibaner

  Vores multibaner, panna-baner og boldbure bygger på samme koncept.
  Kraftige lodretstående planker, der giver en solid, støjsvag og klatresikker konstruktion.

  Træet er 45 mm tykt oliebehandlet spær træ. Alle andre materialer er aluminium og rustfrit stål. Træet er beskyttet af aluminiumprofiler, og forstærket ved skruegennemgange, så det er et meget holdbart og korrosionsbestandigt koncept.

  InoPlay's multibaner er et omdrejningspunkt for fodbold, volleyball, basketball, håndbold, hockey eller hvilken som helst form for bold. Her kommer intensiteten og pulsen helt automatisk op.

  Vi står klar til at lave en løsning, der passer præcis ind på jeres areal. Her er ingen begrænsninger og vores konsulenter giver dig det nødvendige med- og modspil under hele processen.

  • - Støjdæmpende bander
  • - Mere bevægelse og motion.
  • - Socialt samlingspunkt
  • - Flere sportsgrene samler bredden.

  Uanset om det skal være gummi, kunstgræs eller asfalt. Vi står klar til at hjælpe.

 • Parkour / Barpark

  Parkour og parkourbaner til skoler, institutioner og legepladser. Dansk produceret og kan produceres efter jeres ønsker. Flotte rails, boxes og walls. Professionelt parkour udstyr med gummiunderlag eller faldsand

 • Lege & Multihuse

  Vi producere og levere professionelle multihuse og bålhytter til den offentlige legeplads

  Med garanti har du siddet i en bålhytte. Vi kan producere bålhytter efter mål, så de passer netop ind i jeres område. En Bålhytte er med tiden blevet et af de vigtigste legeredskaber på de fleste legepladser.

 • Tårnsystemer

  Hos Inoplay.dk har vi et større udvalg af mange forskellige Tårnsystemer til legepladsen. Ligesom alt andet vi sælger er det naturligvis godkendt til offentlig brug. Uanset om det er vores klatrestativer eller minisystemer er de oplagt til legepladsen i børnehaven, skolen, parken og boligforeningen. Vi kan skræddersy vores moduler så det passer netop ind i jeres område. Det gør, at det nemt kan kombineres sammen med andre lege redeskaber.

Viser 1 - 19 af 19
Viser 1 - 19 af 19