Select Fodbold Brillant Super - Hvid/Pink

10147

Select Fodbold Brillant Super - Hvid/Pink

Anvendelse: Topfodbold til kampe på højeste niveau
Godkendelse: FIFA approved (str. 5)
Materiale: MFPUS 2000 “structure” - reduceret luftmodstand for stabilt svæv.
Egenskaber: Selects bedste fodbold fremstillet i materialer af højeste kvalitet.

Flere detaljer

899,00 kr

ekskl. moms

I stedet for 899,00 kr

Select Fodbold Brillant Super - Hvid/Pink

Select Brillant super er vurderet til, at være en af verdens bedste fodbolde den er derudover også en ægte levende legende i fodboldens verden.

Select brillant super fodbolden er nu også den officielle kampbold for den danske Alka Superliga og den svenske Allsvenskan. Bolden går også under navnet Derby-star i Bundesligaen.

Ved hjælp af en helt ny konstruktion, brugen af de bedste materialer og de bedste syere, er det nu lykkedes Select at gøre Brillant Super lettere og give den et forbedret opspring.

Overdelen på Brillant Super er lavet med special-udviklet ’Teijin Microfiber’ syntet-læder. Denne overdel giver sammen med en 3-lags underforing og den klassiske Zero-Wing latex blære et forbedret og mere livligt opspring, end tidligere set på en Select Kampbold. Derudover sørger syntet-læderet for at du får et blødt og naturligt touch på bolden.

Selects Patenterede Zero-Wing blære, lavet i natur latex, sørger for en konstant balance. Samtidig er balancepunktet i blæren flyttet til den modsatte ende af ventilen, så bolden får et korrekt og livligt bounce.

Materialernes egenskaber og kvalitet sørger derudover for, at bolden forbliver rund - selv efter tusindvis af spark.

En ny overflade med mikrotekstur øger friktionen mellem støvle og bold, og giver dermed øget boldkontrol. og et mere stabilt og kontrolleret svæv.

Bolden er lavet med en klassisk 32-panelers håndsyet konstruktion, som sikrer optimal flight stability. Derudover sikrer det nye frisk design, at bolden er mere synlig i luften.

Bolden har desuden en Double Lock ventil. Denne er lavet med holdbart gummi, hvor luften skal igennem to "låse", for at komme ud. Select Brillant Super fodbolden holder derfor bedre på luften end FIFA f.eks. har krav til.

Bolden er af højeste kvalitet og lever op til FIFAs mest krævende tests.

Anvendelse: Topfodbold til kampe på højeste niveau

Godkendelse: FIFA approved (str. 5)
Fås også i str. 4 uden godkendelse

Materiale: MFPUS 2000 “structure” - reduceret luftmodstand for stabilt svæv.

Egenskaber: Selects bedste fodbold fremstillet i materialer af højeste kvalitet. De 32 håndsyede felter er lavet af specialudviklet Teijin mikrofiber Syntet læder. Bolden har en tre-lags underforing og den patenterede "zero wing" blære.

Denne Select fodbold kan bruges på naturligt græs, kunstgræs og grus.

Hos InoPlay får du…
En samarbejdspartner der kan levere alt fra perler til legepladser.
Altid 100% pris garanti på det totale indkøb
Professionel rådgivning og produkter.
Hurtig levering
Vil du vide mere om os
Kontakt os
Hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter eller mangler inspiration til nye ideer så ring endelig til os. Vi har producenter og medarbejdere med ekspertise indenfor alle områder som kan leverer totale løsninger og samtidig rådgive jer i valg af funktionalitet, design og materiale valg.
KONTAKT OS
Reference
Se en lille del af vores reference både indenfor møbler, legepladser og inventar løsninger.
Se Reference
Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse.