SE VORES NYESTE TILBUD
Vores produkter
Viser 1 - 4 af 4 varer
 • Skateboard

  Referencenr: 12610

  Rigtig solidt og godt board til begynder. Lavet i 7-lags kinesisk ahorn og med helstøbte PU hjul og med 9 stk. ABEC kuglelejer.Fås i flere forskellige modeller.

 • Spikeball Glow In The Dark sæt

  Referencenr: 10111

  Spikeball - er et nyt dynamisk 360 graders indendørs og udendørs boldspil, Uanset om det er på stranden, parken, i gymnastiksalen eller på kontoret kan spikeball spilles. Spikeball er et lignende spil som beachvolleyball men lettere at lære og hamrende sjov! Reglerne er, at 2 teams spiller mod hinanden. Absolut et HIT! Over 1.500 officielle hold i USA.

 • Kæmpe Mikado

  Referencenr: 11123

  Gigant Mikado spil til inden- og udendørs brug. Det gælder om at fjerne så mange pinde som mulig uden at de andre pinde bevæger sig. længde : ca. 80 - 90 cm

 • FunBattle Original sæt

  Referencenr: 12412

  Funbattle er et sjovt og underholdende aktivitets spil, hvor alle kan være med uanset alder og køn. FunBattle medfører stor aktivitet og får spændigen og adrenalinen til at stige i takt med spillets forløb. Alle deltagere er aktive hele tiden og der bliver rig mulighed for at få brugt lattermusklerne. Funbattle kan spilles inde som ude, i hallen, i...

  4.995,00 kr
  Læg i kurv
Hos InoPlay får du…
En samarbejdspartner der kan levere alt fra perler til legepladser.
Altid 100% pris garanti på det totale indkøb
Professionel rådgivning og produkter.
Hurtig levering
Vil du vide mere om os
Kontakt os
Hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter eller mangler inspiration til nye ideer så ring endelig til os. Vi har producenter og medarbejdere med ekspertise indenfor alle områder som kan leverer totale løsninger og samtidig rådgive jer i valg af funktionalitet, design og materiale valg.
KONTAKT OS
Reference
Se en lille del af vores reference både indenfor møbler, legepladser og inventar løsninger.
Se Reference
Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse.