SPAR -12% Rytmisk Robinie tromme

Rytmisk Robinie tromme

krinrob

Rytmisk Robinie tromme
Udhulet stamme af pudset robinie kerneved fra Ungarn. Med 4 toner, 120 cm lang, 25-30 cm diameter. Fås som flytbar eller nedgravning.

Rytmeinstrument med en klar og ren klang. Trommen stammer fra Østafrika, hvor de bruges til musik og som signalinstrumenter.Man sidder overskrævs på stammen over for hinanden og spiller.

LYT HER 1

LYT HER 2

Flere detaljer

7 999,00 kr

ekskl. moms

-1 000,00 kr

I stedet for 8 999,00 kr

Kort leveringstid

Rytmisk Robinie tromme

Udhulet stamme af pudset robinie kerneved fra Ungarn. Med 4 toner, 120 cm lang, 25-30 cm diameter. I flytbar version på triller-  Vejer den ca. 60 kg, så to voksne kan flytte den. Leveres uden overfladebehandling, med 4 fast monterede stikker. Træets smukke glød kan bevares, og risikoen for revner ved udtørring mindskes, ved oliering med f.eks. linolie.
Rytmeinstrument med en klar og ren klang. Trommen stammer fra Østafrika, hvor de bruges til musik og som signalinstrumenter.Man sidder overskrævs på stammen over for hinanden og spiller.

Kan også leveres med øje til tøjring med hængelås til jordanker. Så er det let at flytte den lidt til siden når der skal slås græs, og der bliver heller ikke så trådt op omkring den, hvis den ikke står præcis det samme sted hele tiden. Kæden falder ned i græsset hvis trommen løsnes (hvis den f.eks. skal bruges et andet sted), så der er ikke nogen beslag der stritter op. Løsningen er også det letteste i forhold til hvor meget der skal graves for fast montage.

Hos InoPlay får du…
  • En samarbejdspartner der kan levere alt fra perler til legepladser.
  • Altid 100% pris garanti på det totale indkøb
  • Professionel rådgivning og produkter.
  • Hurtig levering
Vil du vide mere om os
Kontakt os
Hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter eller mangler inspiration til nye ideer så ring endelig til os. Vi har producenter og medarbejdere med ekspertise indenfor alle områder som kan leverer totale løsninger og samtidig rådgive jer i valg af funktionalitet, design og materiale valg.
KONTAKT OS
Reference
Se en lille del af vores reference både indenfor møbler, legepladser og inventar løsninger.
Se Reference
Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. 

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.